2018, un gran any 4.0 per a Bluesmart.

Adéu, 2018. Ja han passat les festes de nadal, les celebracions familiars i els dies de descans. Ara és un bon moment per a fer balanç de l’any que deixem enrere: un 2018 magnífic per a BlueSmart, ple de reptes aconseguits, dificultats superades i nous inicis.

El 2018 va ser un any de reconeixements

Siemens va reconèixer a Bluesmart com a Simatic IT Preactor Silver Smart Expert a la trobada anual Siemens Converge European Leadership Summit a Malta, convertint-nos en l’únic partner a Espanya amb aquesta certificació, i el primer a Europa, en solucions APS.

I mesos més tard, durant la Reunió Anual de Partners d’Espanya i Portugal a Madrid, Siemens va anunciar que som els màxims especialistes en solucions Preactor, gràcies a la nostra trajectòria, projectes realitzats i casos d’èxit.

El 2018 també es va caracteritzar per donar un pas més cap a l’excel.lència, mitjançant la formació i especialització de l’equip de BlueSmart, aconseguint certificacions oficials de Siemens a l’àrea tècnica de Preactor i a l’àrea de Màrqueting, així com la certificació Scrum Level de l’equip de consultors funcionals. Podem dir amb orgull que fou un any de creixement professional y superació personal.

El 2018 va ser un any de nous inicis

L’era BLUE va nèixer amb força, i en tant sols un any, BlueSmart inicià la seva expansió obrint oficina al País Basc i a Portugal, per a poder donar resposta a les necessitats d’una indústria florent i en procés d’expansió, donant a Bluesmart la oportunitat d’iniciar nous projectes i la possibilitat de conquerir el territori més allà de les nostres fronteres.

Però no només vam obrir noves oficines, també hem ampliat l’oficina de Barcelona, donat que l’equip de BlueSmart no para de crèixer, amb la certesa de seguir ampliant la plantilla davant im futur verdaderament pròsper i exponencial.

Benvingut, 2019. BlueSmart estrena el nou any amb il.lusió, i la determinació de seguir impulsant a empreses fabricants de qualsevol sector i mida cap a la Indústria 4.0.

Que el nou any ens doni la oportunitat de seguir creixent en l’era digital, i de poder seguir fent allò que ens apassiona.

nueva versión preactor apsevento siemens convergence 2019