BlueSmart & Siemens Converge 2019, Alacant

Un any més vam tenir l’honor de participar al Siemens Converge EPLS 2019 a Alacant (29 i 30 de gener), l’esdeveniment anual de Siemens que reuneix els alts directius dels partners europeus de Siemens PLM Software.

L’any passat vam rebre la distinció de Silver Smart Expert, sent el primer partner a Europa que rebia aquesta certificació en solucions APS Preactor. I aquest any també va ser especial per a nosaltres, ja que vam poder presentar BlueSmart Portugal de la mà de Raül Buiza COO & Partner i José Escandell CEO de BlueSmart.

Van ser dos dies intensos de presentacions i reunions, vam poder conèixer les novetats de les solucions PLM de la mà dels majors especialistes, els millors Casos d’Èxit i vam poder saber com els altres partners treballen tot l’any per a aconseguir l’excel·lència en cadascun dels seus projectes.

També hi va haver temps per gaudir de la companyia dels directius d’empreses de tot Europa, vam poder fer networking, compartir experiències i diferents formes de veure el negoci, realment inspirador.

Agraïm a Siemens la invitació a la convenció i l’oportunitat de formar part d’aquesta gran família ‘Digital Industry Software’.

Fins l’any que ve!

 

bluesmart en la feria advanced factories 2019