Bluesmart és Simatic IT Preactor Silver Smart Expert

A Bluesmart hem estrenat el 2018 amb molta força.

Els passats 30 i 31 de gener, vam tenir el plaer d’assistir al Siemens Converge European Leadership Summit a Malta, la conferència anual de Siemens, on es reuneixen els alts directius de les companyies europees associades a Siemens PLM Software.

Fent honor al lema de la convenció “Think big, go big” nosaltres hem crescut una mica més: Siemens Industry Software va reconèixer a Bluesmart amb la distinció Simatic IT Preactor Silver Smart Expert, convertint-nos en l’únic partner a Espanya amb aquesta certificació i el primer d’Europa, en solucions APS.

És un reconeixement del que estem doblement orgullosos. D’una banda, és una validació realitzada pels nostres clients, a través de la qual ens recomanen com implantadors de projectes d’èxit. I d’altra banda, és una certificació aconseguida gràcies als coneixements reglats Siemens que han demostrat tenir els nostres consultors i tècnics.

Així, després de dos intensos dies compartint experiències amb Siemens i els altres partners, plantejant noves idees i analitzant les millors pràctiques per afrontar els reptes del mercat i dels nostres clients.

Seguirem treballant amb la major il·lusió i dedicació perquè les empreses industrials puguin afrontar projectes de millora en la planificació de la demanda i en la programació de la producció, i així poder acompanyar-los en el camí cap a l’adaptació a la indústria 4.0 i puguin convertir-se en Smart Factories.

Tecnologia Siemens. Projectes BLUE.