CONNECTANT AMB LA INDÚSTRIA DIGITAL | Advanced Factories 2018

El 13 de març s’inaugura la fira Advanced Factories, la cita anual dels líders de la Indústria 4.0. Durant dos dies coneixerem les novetats en tecnologia avançada que transformaran les fàbriques de tot el món, convertint-les en Smart Factories.

El dia a dia del sector del Manufacturing esta en continu moviment provocat pel mercat, la demanda i els clients. Com fer front a aquest impacte? La clau és la flexibilitat. I la solució: els serveis de BLUESMART i la tecnologia del software APS (Advanced Planning and Scheduling).

BLUESMART compta amb un equip de professionals experts en la implantació de solucions TIC per a controlar i optimitzar la gestió en fàbrica, especialment, implantant projectes de millora per a la programació i planificació de la producció amb Simatic IT Preactor.

Els fabricants que visitin l’ Advanced Factories, ja sigui que estiguin modernitzant les seves operacions o estiguin planejant avançar en el seu creixement, trobaran el camí per a obtenir una visibilitat clara de la demanda i de la seva capacitat, i poder prendre millors decisions i avançar-se a la seva competència.

Visiteu el nostre estand F121, us hi esperem.