SECTORS

BlueSmart - Sector manofactureroBlueSmart - Sectores fabricación discreta y contínua

Fabricació

Controla la teva fabricació, ja sigui discreta o contínua. Les nostres solucions estan pensades per a sectors que fabriquen contra comanda, contra estoc o mixta.

Químic i Farmacèutic

D’aplicació per al desenvolupament de nous productes i durant la planificació i programació de la producció. Les nostres eines faciliten la presa de decisions i s’alineen amb el software corporatiu de gestió en planta.

BlueSmart - Sector AlimentaciónBlueSmart - Sector Alimentación y Bebidas

Alimentació i Begudes

Sabem com afrontar els reptes d’aquest sector: la variació en materials crus i la seva demanda, productes d’exposició curta, la lluita pels preus, qualitats complexes i requeriment d’embalatges i la complexitat de processos de producció.

BlueSmart - Sector madera y mueblesBlueSmart - Sector mueble y madera

Mobles i productes de fusta

Som especialistes en controlar els processos directes i complexos de muntatge, en aplicacions com la carpintería, aglomerats i laminats, mobles, sòls i panells, equipamet de cuina, motlles, construccions prefabricades, materials per a la construcció, finestres i portes.

BlueSmart - Sector vidrioBlueSmart - Sector Vidrio

Vidre

Les nostres solucions estan pensades per a que ofereixis un servei excel.lent en aplicacions tals com façanes, parabrises, il.luminació, dispositius tàctils o decoració.

BlueSmart - Sector cerámicaBlueSmart - Sector cerámica

Ceràmica i productes bàsics

Implantem projectes d’ “Indústria 4.0” per a fabricants d’aplicacions tals com productes abrasius, formigó, conglomerats i derivats, laminats i revestiments ceràmics.

BlueSmart - Sector metal

Metall i productes metàl.lics

Implantem projectes globals d’automatització per a fabricants d’aplicacions tals com productes abrasius, formigó, conglomerats i derivats, laminats i revestiments ceràmics

BlueSmart - Sector Papel y EmbalajeBlueSmart - Sector papel y packaging

Paper i embalatge

Treballem per al sector de la impressió i el embalatge, les seves capacitats i rutes per a realitzar caixes, cartorns i embalatge, i en aplicacions com billets, llibres, revistes, tarjetes, etiquetes, paper corrugat, posters o cartellería.

BlueSmart - Sector plásticoBlueSmart - Sector plástico

Productes plàstics

Entenem les necessitats del sector per a la producció de vernissos, color i altres atributs en aplicacions com cautxú, portes i finestres, plàstic extruït, film d’encapsulació, motlles, materials i productes de packaging o taps.

BlueSmart - Sector téxtil y confecciónBlueSmart - Sector téxtil y confección

Tèxtil i Confecció

Tenim les solucions adequades per al sector tèxtil, desde la fabricació de roba i calçat, etiquetes, tractament de cuïr, motlles d’injecció, neteja i asseca, costura i brodats, fins a teixits per al sector de l’automòvil.

BlueSmart - Sector aeronáuticaBlueSmart - Sector aeronáutica

Automoció i Aeronàutica

Implantem projectes per a optimitzar la fabricació de motors, components o vehicles, la seva reparació i el manteniment.

0 %

Millora en productivitat

0 %

Reducció en inventaris de matèria primera

0 %

Reducció en temps total productiu

0 %

Increment d'entregues a temps

PARTNER

bluesmart-inicio-footer-img