Siemens es consolida com a líder en solucions d’automatització flexibles

La digitalització de la indústria és imparable i Siemens ho sap. Agilion es suma a la família d’empreses digitals per a la indústria de Siemens, amb el seu Sistema de Localització en Temps Real (RTLS) en l’espectre de freqüències Ultra Wide Band (UWB), enfocat a producció, logística i manteniment.

El benefici principal per a la indústria serà fer un pas més cap a l’automatització flexible en la fabricació, proporcionant conceptes dinàmics d’autoorganització de la producció en acoblament de productes a gran escala. La localització en temps real també prendrà protagonisme en l’ús segur i eficient de robots mòbils col·laboratius.

Usos de RTLS en entorns complexos:

  • En un escenari de fabricació permet una supervisió precisa del procés de producció
  • Flux de material transparent
  • Les dades en temps real mitjançant RTLS sobre ubicació i l’estat dels actius formen la base per al treball en xarxa al llarg de la cadena de valor
  • Comparació contínua i automàtica de la posició de cada actiu de producció amb el model 3D del producte o entorn de producció
  • Optimització dinàmica dels processos de producció i logística gràcies al bessó digital
  • Control eficient dels processos, minimització de temps d’inactivitat i reducció d’errors
  • Base per a fluxos de treball totalment nous a la producció, el control de materials i logística

El mercat de solucions d’automatització flexibles està en continu creixement i especialització. Parem atenció i obrim les nostres ments, per construir entre tots un ecosistema digital que defineixi la nova fàbrica del futur.

Llegeix la comunicació oficial aquí: Siemens acquires technology leader in Real-Time Locating System solutions.

Metodología Six Sigma