Cas D’Èxit

Sistema Azud

Seqüenciació i Planificació de la Producció amb Simatic IT Preactor

Degut a les particularitats del seu sector, Sistema Azud s’enfronta a una variació de la planificació de la producció constant per a poder adaptar-se a una demanda molt variable. Per tant, es feia fonamental poder controlar cada un d’aquells canvis i la seva repercussió amb un Software APS de Planificació i Programació de la producció.

Sobre la base de la tecnologia Siemens Simatic IT Preactor, l’equip de BLUESMART va abordar la connexió amb el seu nou sistema ERP (Dynamics NAV) incloent-hi el nostre desenvolupament exclusiu (LinkTec for NAV).

Addicionalment, vam anar incorporant noves funcionalitats requerides pel client, com van ser la capacitat de gestionar OFs en base a l’assignació de personal. De la mateixa manera, es va establir un SMC (Control Estàndard de Materials) personalitzat.

Gràcies a la solució de BLUESMART, Sistema Azud gaudeix d’una millora en la precisió de dates d’entrega d’un 80%, així com un 50% de reducció d’inventari de matèries primeres i un 60% de reducció en inventari de semielaborats.

Prevenir problemes de producció i ser més rentable gràcies a Preactor

“Preactor ens ofereix un entorn comú de programació on s’agrupa tota la informació necessària per a poder planificar. Gràcies a les seves regles de seqüenciació, que en el nostre cas Bluesmart ha personalitzat segons les nostres necessitats, es realitza un enllaç total entre l’estoc, les compres, les ordres de producció i finalment comandes de venda enfocades a clients concrets.”

Óscar Corral, Responsable de Planificació a Sistema Azud

0 %

Millora en la precisió de dates d’entrega

0 %

Reducció d’inventari de matèries primeres

PARTNER

    bluesmart-inicio-footer-img