Solucions per a la gestió de la producció

Programació i Planificació de la producció

Seqüenciació i Planificació de la fabricació

Les solucions de Programació detallada i Planificació Avançada de la Producció, software APS (de l’anglès Advanced Planning & Scheduling), permeten organitzar la producció en base a objectius concrets (minimitzar costos, demores, temps de fabricació o temps de canvis de motlle) tenint en compte la capacitat real de fabricació.

 

Les empreses es veuen obligades, cada vegada més, a buscar una disminució dels inventaris per a reduir costos, mantenint la capacitat de respondre a temps de procesos més curts, satisfent la demanda del client. Això obliga a les empreses a trovar formes d’optimitzar les operacions a fàbrica mitjançant la reducció o eliminació de les activitats sense valor afegit, tals com preparacions o temps d’espera.

 

Atenent a aquesta necessitat de la industria, aportem la més alta certificació i experiencia afrontant projectes amb les solucions que permeten seqüenciar i ajustar la producción equilibrant demanda i capacitat.

BlueSmart - Secuenciación de la producción
Simatic IT Preactor AP y AS de Siemens

Característiques de Preactor

 • Considera un ampli rang de restriccions (disponibilitat de material, capacitat de màquines, mà d’obra, data d’entrega, nivells d’estoc, cost, distribució)
 • Seqüenciació optimitzada de processos i a la cadena de subministrament
 • Defineix els paràmetres de control d’estoc per producte
 • Complementa les solucions MRP (Material Requirements Planning)
 • Fàcil integració amb qualsevol sistema ERP
 • Identifica les ordres enraderides mitjançant diagrames de Gantt i gràfiques interactives
 • Capacitat ‘I si’ mitjançant la creació de múltiples escenaris
 • Càlcul automàtic del Pla Mestre de Producció (MPS)
 • Té en compte la vida del producte
 • Alertes per a estoc a punt de caducar
 • Disponibilitat de llistes de materials per a planificació
 • Creació d’informes estàndard i personalitzats

Més de 4.500 empreses, situades a més de 88 països arreu del món, desde pimes a grans corporacions, empren Simatic IT Preactor com a la seva solución global per a la cadena de subministrament.

La flexibilitat de la tecnologia Siemens i el coneixement i capacitat dels nostres professionals, permeten implementar les nostres solucions a pràcticament qualsevol sector i tipologia d’empresa industrial.

SIMATIC IT PREACTOR AS – ADVANCED SCHEDULING

La millor eina per al sector de PCP (Programació i Control de la Producció) amb el segell de la tecnologia Siemens.

Els moderns sistemes ERP són essencials per a tota la indústria vertical. Afegint una solució de seqüenciació avançada, aconseguiras augmentar l’eficiència de la producció i gestionar ordres i recursos individuals en temps real.

SIMATIC IT PREACTOR AP – ADVANCED PLANNING

Augmenta la teva competitivitat, fes crèixer els teus beneficis i millora el teu servei al client.

Simatic IT Preactor AP o GMPS és perfecte per a empreses que treballen amb entorns volàtils i contra estoc (MTS), que requereixen mètodes segurs per a planificar la capacitat i els inventaris. També per a companyies que treballen contra comanda (MTO).

CONNECTORS

Connector per a SAP

Connector per a SAP

Connector Preactor-SAP Potència les capacitats de seqüenciació per a fer front a la complexitat de la producció de programació fina.

Connector per a NAV

Connector per a NAV

Connector Preactor-NAV Simatic IT Preactor és l’eina perfecta per a complementar la informació facilitada per l’ERP Microsoft Dynamics NAV.

Connector per a Sage X3

Connector per a Sage X3

Connector Preactor-X3  Incorpora funcionalitats no cobertes pel teu ERP, com són la planificació i programació de la producció a capacidad finita.

Connector universal

Connector universal

Connexió universal Preactor Sigui el que sigui el tu ERP i base de dades. Compatible amb tecnologia Oracle, Dynamics AX, Ekon, AS/400, BAAN, etc..

Demana una Demostració personalitzada de Preactor

Si desitges que contactem amb tu, si us plau, emplena aquest formulari.

Sempre al teu servei.

[contact-form-7 id=”2966″]

PARTNER

bluesmart-inicio-footer-img