Coneix BlueSmart

bluesmart-conocenos-manufacturing

Qui som

BlueSmart és la vanguardia en implantació de projectes tecnològics per a la Indústria.

El nostre equip d’especialistes són professionals que sumen 15 anys de trajectòria, líders en el desenvolupament i implantació de solucions a l’àrea de software per a la Planificació Avançada i Programació de la Producció (APS).

Vàrem ser guardonats amb el Premi al partner de Major Creixement Mundial al 2015 i Premi al Millor Cas d’Èxit Mundial al 2016 gràcies als nostres projectes implantant Simatic IT Preactor (Siemens).

Comptem amb les més altes certificacions: Vam ser Gold Partner de Preactor i actualment som Silver Partner de Siemens Industry Software per a l’àrea MOM (Manufacturing Operations Management) gràcies a la nostra provada experiencia i fiabilitat dels projectes realitzats al sector industrial.

Benvinguts a la era BLUE.

Compromesos amb la Indústria 4.0

Visió

Entenem els desafiaments als que s’enfronta la industria, per això impulsem a les empreses per a convertir-les en ‘Smart Factories’.

Missió

Ser referència nacional i internacional en implantació de projectes per a l’adaptació a la Indústria 4.0.

Valors

Passió per la innovació i la tecnologia, la implicació amb els nostres clients i l’alta qualitat en tots els nostres projectes.

Casos d’èxit

Sistema Azud

Sobre la base de la tecnologia Siemens Simatic IT Preactor, l’equip de BLUESMART va abordar la connexió amb el seu nou sistema ERP (Dynamics NAV) incloent-hi el nostre desenvolupament exclusiu [...]

PREMIUM INGREDIENTS

L’empresa va apostar per una eina que els ajudés a ser més efectius en les previsions de compra, en l’optimització dels recursos (humans i tècnics) i a optimitzar la producció de [...]

TAKASAGO

L’empresa va apostar per plantejar canvis que afectaven a l’àmbit de la gestió i producció. Necessitaven un sistema de planificació basat en la demanda i un pla de producció que permetés definir [...]

Segueix l’actualitat de BlueSmart

Pròxims esdeveniments

Inscriu-te als nostres webinars i vine a veure’ns als esdeveniments presencials, per a estar al dia de les últimes tendències en tecnologia industrial.

Campanyes i promocions

Vols invertir en la transformació digital de la teva empresa? Les nostres campanyes i promocions poden ser una oportunitat única per a avançar tecnològicament.

Recursos i descàrregues

Coneix les últimes novetats tecnològiques de la industria descarregant recursos útils com ebooks, webinars, whitepapers.. Et mantenim sempre a l’última!

Smart Silver Partner de Siemens

La flexibilitat de la tecnologia Siemens i el coneixement i capacitat dels nostres professionals, permeten implementar les nostres solucions a pràcticament qualsevol sector i tipologia d’empresa industrial.