Coneix BlueSmart

bluesmart-conocenos-manufacturing

Qui som

BlueSmart és la vanguardia en implantació de projectes tecnològics per a la Indústria.

El nostre equip d’especialistes són professionals que sumen 15 anys de trajectòria, líders en el desenvolupament i implantació de solucions a l’àrea de software per a la Planificació Avançada i Programació de la Producció (APS).

Vàrem ser guardonats amb el Premi al partner de Major Creixement Mundial al 2015 i Premi al Millor Cas d’Èxit Mundial al 2016 gràcies als nostres projectes implantant Simatic IT Preactor (Siemens).

Comptem amb les més altes certificacions: Vam ser Gold Partner de Preactor i actualment som Silver Partner de Siemens Industry Software per a l’àrea MOM (Manufacturing Operations Management) gràcies a la nostra provada experiencia i fiabilitat dels projectes realitzats al sector industrial.

Benvinguts a la era BLUE.

Compromesos amb la Indústria 4.0

Visió

Entenem els desafiaments als que s’enfronta la industria, per això impulsem a les empreses per a convertir-les en ‘Smart Factories’.

Missió

Ser referència nacional i internacional en implantació de projectes per a l’adaptació a la Indústria 4.0.

Valors

Passió per la innovació i la tecnologia, la implicació amb els nostres clients i l’alta qualitat en tots els nostres projectes.

Casos d’èxit

Chocolates Valor

La indústria d’aliments es caracteritza per tenir demandes úniques que, en combinar-se, donen lloc a entorns que impossibiliten una planificació i programació de la producció senzilla i [...]

Sistema Azud

Sobre la base de la tecnologia Siemens Simatic IT Preactor, l’equip de BLUESMART va abordar la connexió amb el seu nou sistema ERP (Dynamics NAV) incloent-hi el nostre desenvolupament exclusiu [...]

PREMIUM INGREDIENTS

L’empresa va apostar per una eina que els ajudés a ser més efectius en les previsions de compra, en l’optimització dels recursos (humans i tècnics) i a optimitzar la producció de [...]

TAKASAGO

L’empresa va apostar per plantejar canvis que afectaven a l’àmbit de la gestió i producció. Necessitaven un sistema de planificació basat en la demanda i un pla de producció que permetés definir [...]

Segueix l’actualitat de BlueSmart

Pròxims esdeveniments

Inscriu-te als nostres webinars i vine a veure’ns als esdeveniments presencials, per a estar al dia de les últimes tendències en tecnologia industrial.

Campanyes i promocions

Vols invertir en la transformació digital de la teva empresa? Les nostres campanyes i promocions poden ser una oportunitat única per a avançar tecnològicament.

Recursos i descàrregues

Coneix les últimes novetats tecnològiques de la industria descarregant recursos útils com ebooks, webinars, whitepapers.. Et mantenim sempre a l’última!