Siemens PLM Software premia Buesmart com partner destacat implantant Preactor

El passat mes d’octubre vam tenir el plaer d’assistir a la reunió anual de partners d’Espanya i Portugal de Siemens de les àrees PLM i MOM, celebrada al Bages (Barcelona).

La reunió va ser liderada per alts càrrecs de Siemens: Tony Jolly: EMEA Channel Vice President; Joan franques: Vice President i Director General de SISW; Josep Maria Borràs: Sales Manager SISW Espanya & Portugal; Jaume Pagès: Channel Manager SISW Espanya & Portugal; i Cristina Beria: Channel Marketing Manager.

Van ser dos dies intensos de xifres, pressupostos i fulls de ruta. Però també vam tenir l’ocasió de compartir experiències i crear noves sinergies.

Estem molt orgullosos d’haver rebut el reconeixement a BLUESMART com a Partner 2017 destacat en projectes Siemens Manufacturing Operations Management (MOM) en la nit de lliurament de premis. Felicitem als partners premiats, sabem que darrere de l’ èxit hi ha sempre molta constància i un treball ben fet.

Afrontem el nou any amb energia i seguirem treballant amb la mateixa dedicació en el nostre projecte, implantant la tecnologia de Simatic IT Preactor, per assolir els més ambiciosos objectius de Siemens PLM Programari, i per estar a l’altura dels nostres clients.

Benvinguts a la indústria BLUE.

BLUESMART | Automatización IndustrialMRP vs. MRP II. Planificación de materiales.